استاد اکبر خبوشانی نماینده واقعی هنر ایران دوران اسلامی است
معاون صنایع دستی کشور در آئین پاسداشت نیم قرن فعالیت های هنری استاد اکبر خبوشانی در اصفهان، اعلام کرد: استاد خبوشانی نماینده واقعی هنر ایران دوران اسلامی است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان مراسم پاسداشت استاد اکبر خبوشانی به پاس نیم قرن تلاش برای احیای مکتب درودگری اصفهان و پاسداشت کارگاه درودگری موزه محله علی قلی آقا در محل سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی شهر داری اصفهان برگزار شد.
در این مراسم که با حضور نامور مطلق معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی کشور،امینی ریاست شورای اسلامی شهر اصفهان، جمالی نژاد شهردار و دهقانی معاون صنایع دستی میراث فرهنگی اصفهان برگزار شد به بررسی ابعاد شخصیتی و هنری استاد اکبر خبوشانی پرداخته شد.
نامور مطلق در این مراسم عنوان کرد: استاد اکبر خبوشانی هنرمندی وارسته و تأثیرگذار در مکتب درودگری اصفهان طی نیم قرن فعالیت خود در این رشته است.
وی در ادامه با اشاره به ریشه باستانی کلمه هنر که به معنی انسان نیک است، گفت: هنر مرادف معانی مهمی چون اخلاق و معنویت است و هنرمند پس از طی مراحل مختلف فنی و علمی کار خود به درجات عالیه اخلاقی و مهنوی دست پیدا می کند و استاد خبوشانی هم در زمینه هنر درودگری و هم در صفای باطن سرآمد است.
نامور مطلق در ادامه سخنانش به این موضوع اشاره کرد که بالاترین حد اثبات یک اثر به عنوان اثر هنری این است که دلنشین باشد و آثار استاد خبوشانی از این قاعده مستثنی نیست.
وی عنوان کرد با وجود تمامی خصوصیات هنری و شخصیتی استاد خبوشانی، بالاترین هنر ایشان این است که پدر یک شهید است و بزرگترین اثر هنری ایشان فرزند شهید ایشان است.
گفتنی است در پایان این مراسم با حضور معاون صنایع دستی کشور بیش از 50 سال فعالیت های هنری استاد اکبر خبوشانی تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام/